جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ، اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش میدهد. همچنین به سهولت می توان نشان داد که رنگ، اهمیت زیادی در احساس عطر و طعم دارد. اما اگر این رنگ به درستی و مطابق استاندارد و ضوابط بهداشتی استفاده نشود میتواند خطرات زیادی برای سلامت و مجازاتی سنگین برای متخلفین داشته باشد. مصرف هر ماده شیمیایی نظیر رنگ ها دارای اثرات بیولوژیک بر روی مصرف کننده می باشد که ممکن است دراثرمصرف متمادی درطول سال ها و یا دریافت روزانه بیش از حد آنها سلامت مصرف کننده به مخاطره افتاده و باعت اختلالات جسمی می گردد.
احتمال بروز سرطان، بیماریهای کبدی و کلیوی در مصیرف کنندگان وجود دارد و احتمال آسیب دیدن کبد وکلیه به عنوان دوسیستم سم زدای بدن ، بیشتر از سایر ارگان ها ست. همچنین افراد آسیبپذیری مثل کودکان، خانم های باردار و سالمندان بیشتر در معرض خطر هستند. استفاده از رنگ های غیرمجاز در خوراکی های کودکانهای مثل بیسکوییت یا یخمک میتواند باعث از کار افتادن کبد کودک یا حتی مرگ او شود. امکان بروز ناهنجاری کودک و سقط جنین هم در مادرانی که مصرف کننده رنگهای غیرمجاز هستند، دور از انتظار نیست . رنگ های مصنوعی غذایی قدرت تمرکز کودکان را کاهش میدهند. برخی از این
رنگ ها در کودکان بیش فعال میتواند موجب تشدید مشکل آنها میشود. در واقع، برحسب نوع ماده رنگی به کار رفته خطراتمختلف و متعددی میتواند مصرف کننده را تهدید کند و گاهی مسموم کننده باشد و عوارض جدی و شدیدی به همراه آورد. به همین دلیل است که مسئله خوراکی بودن رنگها و مجاز بودن آنها بسیییار بااهمیت است. رنگهای مصنوعی که به مواد غذایی و نوشیدنیها افزوده میشوند، میتوانند ضریب هوشی
کودکان را کاهش دهند. پس توجه داشته باشید که خوراکی های رنگارنگ همیشه مورد استقبال کودکان واقع شده اند اما این خوراکی های رنگارنگار از رنگ های مصنوعی تهیه شده اند.
طبق تحقیقات اخیر افزودنی هایی مثل رنگ های خوراکی مصنوعی دومین عامل مهم در ابتلا شدن کودکان به سرطان محسوب میشود ، چه بسا اگر مراقب سلامت فرزندان خود نباشیم در آینده متوجه سونامی سرطان در کودکان در ایران میشویم.
شاید شما هم از خود بپرسید چگونه؟ بشرکت دانش بنیان طعم و رنگ فریر طی 12 سال با تکیه بر دانش فنی توانسته رنگ های طبیعی خوراکی را از منابع طبیعی استخراج کرده و جایگزین رنگ های شیمیایی و مصنوعی موجود در بازار کرده است
لذا در این امر سهم هرچند کوچکی در جلوگیری سرطان به ویژه در کودکان به لطف خدا داریم. پس با رعایت اصول تغذیه در فرزندان خود و مصرف مواد طبیعی مراقب سلامتی آن گوهر ها باشیم.
از شما خواهشمندیم در این امر مارا یاری کنید و به کمپین پیشگیری از سرطان کودکان بپیوندید.
سلام برای پاپ کورن کچاپ چه موادی را باهم مخلوط کنم
ذرت خام از آجیل فروشی ها تهیه کنید، در یک ماهیتابه یا قابلمه کمی روغن سرخ کردنی بریزید تا کمی داغ شود. سپی ذرت های خام رو داخلش بریزید، بعد از گذشت تقریبا 5 دقیقا ذرت ها پف کرده به پفیلا تبدیل میشن
بعد از اینکه پفیلا درست شد تا زمانیکه داغ هست به مقدار لازم که بستگی داره به ذائقه شما روی پفیلا بریزید و هم بزنید تا طعم دار بشن و بعد از اینکه خنک شد میل بفرمایید
طعم دهنده های پودری تون رو برای تهیه چیپس در خانه تهیه کردم. عالی بود واقعا
طعم دهنده های پودری تون بی نظیرن. من بسته بندی 500 گرمی کچاپ رو تهیه کردم از نمایندگی اصفهانتون
سپاس فراوان
حتما طعم های دیگه هم تست کنید، تیم دکتر طعم بسیار خرسند میشه ازینکه نظر شما دوست عزیز را بداند.
سلامتی کودکان نکته خیلی مثبتیه که شرکت شما خیلی خوب داره بهش توجه میکنه
باعث افتخار ماست که شما همراه ما در حظ سلامت جامعه کوشا هستید