شرکت دانش بنیان طعم و رنگ فریر فعالیت خود را از سال 1388 با هدف تولید رنگیزه‌های طبیعی خوراکی از ضایعات کشاورزی برای اولین بار در کشور آغاز نموده است. پس از سه سال تحقیقات مداوم توسط محققین و کارشناسان مجرب خود در صنایع غذایی کشور در سال 1391 در شهرک علمی تحقیقاتی مستقر گردید و موفق به تولید اولین رنگ خوراکی مقاوم به حرارت و pH اسیدی در کشور شد.

اهداف:

این شرکت با هدف یاری رساندن، بهبود و ارتقا کیفیت صنایع غذایی کشور کار خود را آغاز کرده است و همچنین با بهره‌گیری از کادری مجرب و چیدمان سازمانی از باتجربه‌ترین متخصصین و کارشناسان صنایع غذایی و استفاده از دانش فنی نوین خود آماده است تا بهترین خدمت را به صنعتگران ارائه دهد. به علاوه، از ارتباطات تنگاتنگ خود با مراکز دانشگاهی داخلی و خارجی جهت پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کند.